Főoldal » Videó » Nemarchív

finis

00:00:20
Látogatottság: 2 Hozzáadta:: Becskepisti Becskepisti 
Az anyag leírása:

..

Nyelv: Русский
Az anyag lejátszási ideje: 00:00:20
Szerző: István Becske
Összes hozzászólás: 1
0
1 Becskepisti  
A felvételeken láthatókon -illetve néhol hallhatókon- túl nem sok eget rengető érdemi plusz információ hangzott el az illetékesek részéről. Annyit lehet még tudni, hogy jelenleg egy cég bérli az épületet és nagyjából a rezsiköltségek (állítólag csak a temperáló fűtés havi 1 millió télen!) és alapvető állagmegóvási munkák fejében használja valamiféle raktározási célra. Az ablakok kb. '80-'90-es évekbeli eredeti fa nyílászárók, tehát ez, valamint a nemlétező külső szigetelés pótlása az első alaplépés. Állítólag több százmilliós tétel lenne csak ezt megcsinálni. Nyilván lesznek ilyen irányú pályázatok - ez sokat segíthet.
A szubjektív összbenyomásom: az épület kívülről helyenkint kissé lepukkant képet mutat (málladozó vakolat), de azért nem vészes, belülről pedig kifejezetten üdítően jót - összehasonlítási alapom önkormányzatunk jelenlegi építményeinek állapota (művház-önkori, suli, ovi). Persze sajnos berendezés az nem nagyon van, tehát nagyrészt ez is plusz költség lesz, gondolom.
Fő adatok: hasznos összterület 2980nm (épület beltér), ill. 19700 nm kert. A kertben van bitumenes kézi(foci) pálya, salakos(mára inkább gazos) teniszpálya, egy fedhető kis uszi (KÖJÁL engedély híján tűzoltási víztározó a minősítése), kerti grillező, nagy és szép park, valamint odabenn konditerem öltözővel - zuhannyal, valamint szauna. Van még az épületben egy konferenciaterem, további (ha jól emlékszem 2db) nagy előadó és sok tanterem, valamint az új szárnyban 19 pofás vendégszoba (saját wc-vel, zuhannyal) és egy szép ebédlő, komplett kiszolgáló konyhával (aminek sajna berendezése már nincs meg).

Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés

A fejezet kategóriái
    
    
A csatornák kategóriái
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0